Cinema City 4Dx Mega Mall

Mergi la:

Date cheie si provocari

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est. Fiecare multiplex si fiecare sala de cinematograf trebuie sa indeplineasca standarde riguroase. Siniat Romania a facut fata provocarii iar rezultatele se pot vedea in toate salile si se pot simti in salile 4Dx.
Aspectul prioritar in proiectarea celor 14 salil de cinema, in stransa legatura cu arhitectura geometrica si functionala, a fost acustica. Din acest motiv, caracteristicile sistemelor alese pentru constructia peretilor despartitori dintre sali, ale peretilor perimetrali sau ale plafoanelor au fost extrem de importante pentru randamentul acustic al salii, deci pentru confortul spectatorilor. Siniat a folosit sisteme de gips-carton inovative, special create pentru astfel de spatii.

Faza specificatiilor

Alegerea sistemelor gips carton si a produselor potrivite proiectului a fost esentiala. Mai jos, o selectie din cele folosite in acest proiect:

 

Faza montajului

Provocarea nu a fost usoara: in trei luni trebuiau construite 14 sali de cinema, cu sisteme gips-carton care ajungeau pana la 14 metri inaltime. Si asta nu e totul, chiar unul dintre peretii de 14 metri trebuia realizat la o grosime de maximum 30 cm. Solutia Siniat: un perete tip SL300 pe profile UA cu h=14m.

Rezultatul

Gaseste un distribuitor Siniat