Cladirea Chilterns

Londra, Regatul Unit
Mergi la:

Date cheie si provocari

Chilterns este primul proiect imobiliar complet nou, dezvoltat in Marylebone in ultimii cinci ani. Plasat pe locul unei foste parcari din anii 1960, complexul va cuprinde 44 de apartamente de lux si un bloc separat cu 16 locuinte cu preturi accesibile. Constructia include 3 nivele subterane impreuna cu parcarea, un restaurant, spatii comerciale si o sala de fitness. Cele 44 de apartamente de lux sunt proiectate „in trepte” si ofera unul, doua, trei sau patru dormitoare, proiectul avand unele dintre cele mai costisitoare specificatii pe metru patrat din intreaga capitala. Locatarii vor avea acces la spa, sala de cinema, crama de vinuri si un serviciu de receptie de 24 de ore pe zi. Aflat in prezent in constructie, complexul va fi finalizat in 2017. Siniat ofera sistemul pentru placarea exterioara si placile din gips carton folosite la interior.

Faza montajului

Proiectul Chilterns impune unele dintre cele mai pretentioase specificatii pe metru patrat din intreaga capitala. Aici se incadreaza si compartimentarea cu cele mai bune placi din gips carton, creand in interiorul cladirii o senzatie deosebita, de adevarat lux, si asigurand totodata longevitatea si eficienta energetica ale constructiei.

LaDura at The Chilterns, London. Multi-residential case study.
Durabilitate

Placile din gips carton LaDura ofera o rezistenta superioara la smulgere ce permite fixarea pe perete a decoratiunilor sau a altor elemente.

64RwdB

Printre cerintele de performanta sporita solicitate se afla si o izolare fonica deosebit de buna.

LaDura at The Chilterns, London. Multi-residential case study.

„Cladirea a fost proiectata conform celor mai pretentioase specificatii, atat la interior, cat si la exterior, pentru ca investitia clientilor sa se regaseasca cu adevarat in calitatea deosebita a locuintelor. Chiar daca unele materiale folosite nu sunt vizibile pentru clienti, a fost acordata o foarte mare atentie tuturor elementelor de constructie, pentru a raspunde exigentelor acestora.”

Lesley Lawson, Head of Design Co-ordinationGalliard Homes

Gaseste un distribuitor Siniat