Mergi la:

Date cheie si provocari

Situata intr-o zona excelenta, la granita dintre Angel, Shoreditch, Clerkenwell si Farringdon, constructia va reprezenta o parte importanta din City Road Basin Masterplan. Creat ca un joint venture intre dezvoltatorul imobiliar Mount Anvil si asociatia de locuinte Affinity Sutton, complexul Lexicon cuprinde 307 apartamente – 200 disponibile pentru vanzare si 107 cu destinatia de locuinte sociale. Turnul de 36 de etaje, ce va fi cea mai inalta cladire din Islington, va oferi apartamente cu unul, doua si trei dormitoare. In plus, proiectul include o suprafata de 785 m2 destinata diverselor spatii comerciale, 52 de locuri de parcare, precum si spa, piscina si sala de sport rezervate locatarilor. Firma de constructii PIB Contractors a ales Siniat ca furnizor cheie pentru sistemele si placile din gips carton, pentru a beneficia de un pachet complet cu toate detaliile proiectului care sa raspunda provocarilor unice ale unei cladiri cu un asemenea regim de inaltime.

Faza specificatiilor

Alegerea sistemelor gips carton si a produselor potrivite proiectului a fost esentiala. Mai jos, o selectie din cele folosite in acest proiect:

 

Faza montajului

GTEC Weather Defence este un produs Siniat UK care in Romania poate fi inlocuit cu placa AquaBoard de la Siniat. Pentru realizarea fatadei, firma de arhitectura SOM a specificat utilizarea panourilor din sticla emailata amplasate intr-un spatiu de ventilare. Pentru un turn de 36 de etaje, solutia poate genera deplasari intre structura si fatada externa, ceea ce ar fi facut ca lucrarea sa nu intruneasca criteriile de performanta solicitate. Aceasta provocare a insemnat crearea unor solutiii personalizate in detaliu pentru zidul comun si coloanele exterioare.

GTEC dB Board at The Lexicon, London.  Multi-residential case study.

GTEC dB Board at The Lexicon, London.  Multi-residential case study.

Rezultatul

Impactul local


Gaseste un distribuitor Siniat