Centrul de conferinte ICE Cracovia

Mergi la:

Date cheie si provocari

Centrul de conferinte ICE Cracovia se afla in orasul cu acelasi nume. Este un centru cultural si de afaceri extrem de modern si inovator. Constructia lui a durat aproape 5 ani si a fost o investitie cheie in regiunea Malopolska. Cele trei sali principale pot primi pana la 3200 de spectatori. De la deschiderea lor, in octombrie 2014, au devenit locul dedesfasurare a numeroase congrese, concerte, spectacole si expozitii. Centrul este rezultatul colaborarii arhitectilor Krzysztof Ingarden, Jacek Ewý si al biroului de design Arata Isozaki & associates din Tokyo, Japonia.

Cladirea are o arhitectura inovativa si se bucura de un amplasament de prestigiu, avand vedere la Castelul Wawel.

Ca recunoastere a investitiei, proiectul a castigat 5 stele la Gala Internationala a Proprietatilor, in categoria cel mai bun design arhitectural.

Faza montajului

Desi cladirea este un intreg centru cultural si de business, fara indoiala sala mare de spectacole (care are 1915 locuri) merita cea mai mare apreciere. Aici s-a folosit pentru prima data asezarea de "podgorie partiala" (unde scena are locuri pentru public pe trei laturi ale sale). Multumita acestui fapt si a celorlalte solutii acustice folosite in proiect, acest spatiu pentru spectacole este una din cele mai bune sali de concerte din lume.

Siniat ICE Kraków Congress Centre Installation Small

Rezultatul

Impactul local


Gaseste un distribuitor Siniat