Scoala din Bow

Twelvetrees Close, Londra
Mergi la:

Date cheie si provocari

  • Domeniu: Cladiri educatie
  • Valoare proiect: £30m
  • Client: London Borough of Tower Hamlets
  • Arhitect: van Heyningen and Haward Architects
  • Antreprenor: Bouygues UK
  • Subantreprenor: Grays Drylining

Scoala Bow inseamna un campus de 30 de milioane de lire, situat in Tower Hamlets – una dintre zonele cu cele mai rapide rate de crestere a populatiei scolare din tara. Fiind pozitionat in apropierea tunelului Blackwall, au existat probleme de poluare atmosferica si fonica. De asemenea, a fost obiectul unei reduceri de buget de 20%, intr-o etapa avansata a fazei de proiectare. Noul campus scolar gazduieste 1.600 de elevi intr-o cladire ultramoderna cu terenuri de sport pe acoperis, sala de fitness, sala de teatru, sala de mese, sali de clasa deschise si zone de trafic generoase. Firma de constructii Grays Drylining a ales Siniat ca partener cheie pentru furnizarea sistemelor si placilor din gips carton.

Faza montajului

Avand un design unic, constructia a necesitat solutii personalizate in detaliu pentru diverse zone ale cladirii. In plus, au fost respectate cerinte de performanta foarte exigente in privinta izolarii fonice si a durabilitatii, iar constructia a fost conceputa pentru a obtine clasificarea „exceptional” conform standardelor BREEAM.

Siniat plasterboard twin frame partition installation at Bow School
RW≥ 51

Performanta acustica obtinuta cu sistemul de compartimentare SLA de la Siniat.

Durabilitate extrema

A obtinut clasificarea de durabilitate extrema, ce reduce aparitia in viitor a lucrarilor de intretinere si reparatie.

Siniat twin frame partition installation at Bow School London

„Echipa de experti tehnici de la Siniat a avut un rol esential in analiza preliminara a intregului proces de constructie, ajutandu-ne la imbunatatirea proiectului si la ajustarea unora dintre specificatiile originale. De asemenea, pentru compartimentarea cu pereti din gips carton au intervenit cu detalii importante, cum ar fi racorduri flexibile speciale care sa ne ajute sa indeplinim cerintele de izolare fonica.”

Jason Moore, Project ManagerGrays Drylining

Rezultatul

Impactul local

„Elevii au fost foarte impresionati de noua cladire, mai ales de dotarile sportive. Le place foarte mult si-si dau seama ca beneficiaza de ceva cu adevarat special. Noul spatiu e tratat cu mult respect.”

Cath Smith, Headteacher
Bow School

Gaseste un distribuitor Siniat