Spitalul Sid Watkins

Mergi la:

Date cheie si provocari

Centrul Walton NHS Trust a demarat un important program de dezvoltare cu scopul construirii unui nou corp cu trei etaje: cladirea Sid Watkins. Noua constructie gazduieste un centru de recuperare extins, cu o capacitate de 30 de paturi, o sectie pentru tratament ambulatoriu, cel mai longeviv departament din Marea Britanie specializat in terapia durerii, un centru de formare si instruire, birouri pentru personal si facilitati de cazare pentru rudele pacientilor. Proiectul a avut ca principala cerinta transformarea experientei pacientilor, dorind sa le ofere senzatia unui hotel de lux si nu a unui spital, toate compartimentarile trebuind insa sa respecte normele deosebit de exigente de izolare fonica, rezistenta la foc, rezistenta la impact si cele de igiena, impuse de specificul unei unitati medicale.

Faza specificatiilor

Alegerea sistemelor gips carton si a produselor potrivite proiectului a fost esentiala. Mai jos, o selectie din cele folosite in acest proiect:

 

Faza montajului

Identificarea celor mai bune solutii specializate a fost elementul hotarator pentru castigarea licitatiei. Experienta colaborarii cu echipa noastra tehnica pentru doua alte centre medicale – Spitalul Leighton din Crewe si Spitalul Christie din Manchester – a facut ca Interserve sa poata demonstra prin exemple relevante beneficiile folosirii unor produse inovatoare si eficienta in instalare. Utilizarea placilor din gips carton LaDura a eliminat nevoia intaririi peretilor despartitori cu elemente din placaj, ceea ce a dus la reducerea timpului de instalare, lucrarile fiind finalizate cu 6 saptamani inainte de termen.

LaDura at Sid Watkins Building. Healthcare case study.

LaDura at Sid Watkins Building. Healthcare case study.

Rezultatul

Impactul local


Gaseste un distribuitor Siniat