Universitatea Salford

Mergi la:

Date cheie si provocari

Universitatea din Salford a investit 81 de milioane de lire pentru a construi noi camine studentesti si facilitati de recreere – printre care o sala de cinema pentru studenti, profesori si comunitatea locala. A fost creat un consortiu numit Salford Village Limited pentru a asigura proiectarea, executia si viitoarea administrare a cladirilor. Contractorul principal, compania Graham Construction, a ales Siniat ca furnizor cheie pentru sistemele si placile din gips carton folosite la interior si la placarea exterioara a cladirilor. Proiectul a urmarit crearea unei zone cu personalitate distincta in spatiul urban, propunandu-si ca tinta obtinerea clasificarii „exceptional” conform normelor BREEAM, stabilind standarde ridicate de sustenabilitate si eficienta energetica.

Faza specificatiilor

Alegerea sistemelor gips carton si a produselor potrivite proiectului a fost esentiala. Mai jos, o selectie din cele folosite in acest proiect:

 

Faza montajului

GTEC Weather Defence este un produs Siniat UK care in Romania poate fi inlocuit cu placa AquaBoard de la Siniat. Cele doua provocari majore ale proiectului au fost termenele foarte scurte de predare si obtinerea clasificarii „exceptional” conform standardelor BREEAM. Colaborand cu echipa noastra tehnica inca din etapele preliminare, compania Graham Construction a ales ca solutie placile din gips carton Weather Defence pentru a satisface multiplele cerinte ale lucrarii, placile folosite pentru realizarea proiectului insumand o suprafata de 26.700m2.

Weather Defence at Univerity of Salford. Student accommodation case study.

Weather Defence at Univerity of Salford. Student accommodation case study.

Rezultatul

Impactul local


Gaseste un distribuitor Siniat