Spune adio umiditatii din pereti

Piscinele, saunele, bucatariile sau baile sunt incaperi cu conditii specifice: umiditate crescuta, mediu coroziv, zone expuse stropilor de apa sau contactului direct cu apa. Aceste aspecte necesita alegerea unor solutii speciale pentru a asigura o calitatea a suprafetelor si o durata extinsa de viata a lucrarilor, chiar si dupa mai multi ani de utilizare.

In acest sens, Siniat ofera o gama variata de produse: placi, gleturi, profile si accesorii care permit adaptarea optima a incaperilor cu umiditate ridicata.

Sistemele Siniat utilizate in acest scop au la baza placi cu absorbtie redusa de apa, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in astfel de medii. Placile de gips-carton NIDA Hydro, Aquaboard sau placile de fibro-ciment Cementex sunt recomandate in vederea obtineriiunui suport adecvat pentru finisaj (placari ceramice, vopsitorii) in medii expuse la umiditate.

Spune adio umiditatii din pereti

O placa speciala este Aquaboard, care dincolo de parametri mecanici foarte buni, previne aparitia mucegaiului, si poate fi folosita atat la interior cat si la exterior. Aquaboard pastreaza totodata avantajele unei placi de gips-carton standard (usor de taiat, montat si transportat).

O alta placa ce are calitati superioare si este recomandata pentru zonele cu umiditate ridicata este placa de fibro-ciment Cementex. Cementex poate fi utilizata atat la interior cat si la exterior si in plus ofera o rezistenta sporita sistemului si reprezinta un suport corespunzator pentru placajele ceramice grele.

Gama larga de produse Siniat permite realizarea unor sisteme complexe, de la finisarea suprafetelor prin placare ceramica pana la montarea instalatiilor sanitare, lavoare, vase de toaleta, blaturi si manere pentru persoane cu dizabilitati.

Descoperiti Ghidul Siniat ce contine recomandari privind alegerea placilor de gips-carton si sistemelor compatibile, pentru a obtine performantele dorite in incaperi cu nivel ridicat de umiditate si expunere la umezeala.

< Back

 

 

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile