Produs nou: Cementex - placi din fibrociment pentru constructii durabile

Ne bucuram sa iti facem cunostinta cu o noua placa marca Siniat: Cementex.
O placa premium din fibrociment cu avantaje pentru toate tipurile de utilizatori:

  • proiectanti, care cauta de cele mai multe ori flexibilitate constructiva si arhitecturala
  • constructori, care pun accent pe beneficii la instalare - beneficiari, care isi doresc constructii mai sigure si mai performante.

Caracteristici:

Urmarind in principal aplicatii in medii cu umiditate relativa medie si ridicata, principalele caracteristici ale placilor Cementex sunt:

  • Gama varianta de grosimi: 8, 10 si 12 mm
  • Durabilitate in conditii severe de utilizare, proprietate confirmata de teste specifice: inghet-dezghet, imersie-uscare, impermeabilitate, caldura-ploaie etc.
  • Produs greu combustibil, clasa de reactie la foc A2-s1, d0
  • Rezistenta mecanica – clasa 2, masurata in conditii de umiditate.

Beneficii:

Toate aceste aspecte se transforma in beneficii pentru utilizatori:

  • Forme arhitecturale deosebite, placile Cementex intrand in componenta a diverse sisteme (intradosuri, placari, pereti multistrat, ornamente …)
  • Optimizare de costuri, dat fiind gama variata de grosimi disponibile, placile pot fi folosite diferit in cadrul aceluiasi proiect
  • Usurinta la montaj, datorita marginilor drepte de placa, in majoritatea situatiilor nefiind nevoie de tratamentul rosturilor
  • Constructii mai sigure la actiunea focului, dat fiind clasa de reactie la foc A2-s1, d0
  • Constructii mai rezistente din punct de vedere mecanic, dat fiind rezistentele testate in conditii de umiditate
  • Sisteme de finisaj cu rezistenta la umiditate si in conditii severe de exterior, confirmata de clasificarea conform EN 12467.

Domenii de utilizare

Plafoanele suspendate amplasate la exteriorul si interiorul cladirilor se pot construi cu Cementex de 8 mm. Printre avantajele suplimentare ale acestei placi se enumera posibilitatea de curbare, raza minima fiind de 8 m.

Produs nou: Cementex - placi din fibrociment pentru constructii durabile

Placa de fibrociment Cementex 10 mm este destinata in principal segmentului de constructii rezidentiale (locuinte individuale si colective, constructii clasice si modulare) care au ca structura de rezistenta lemnul sau metalul. In aceste situatii, placa este instalata ca suport pentru sistemele de termoizolatie, oferind avantajul realizarii unor constructii mai sigure la actiunea focului in comparatie cu produsele pe baza de lemn cu rasini. Totodata, se pot realiza lucrari de dimensiuni mici si medii in care placa reprezinta suport pentru finisajul decorativ, precum: placari elemente structurale, separatoare de balcoane, elemente decorative etc. Placarile ventilate si peretii de fatada multistrat pot fi construite cu Cementex de 12 mm, situatie in care placa poate fi suport pentru finisajul decorativ.

Produs nou: Cementex - placi din fibrociment pentru constructii durabile
Produs nou: Cementex - placi din fibrociment pentru constructii durabile

Constructia sistemelor de finisaj amplasate la interior in conditii de umiditate medie si ridicata (bazine de inot, spalatorii auto si industriale, spatii depozitare, subsoluri neincalzite etc.) necesita produse care sa reziste in astfel de conditii, astfel fiind adecvate placile Cementex de 10 si 12 mm. Aceste placi pot intra in componenta sistemelor de pereti si placari, sisteme suport pentru placarile ceramice si finisaje cu cerinte speciale de rezistente mecanice (rezistenta la impact si la sarcini punctuale generate de suspendarea corpurilor de mobilier).

Produs nou: Cementex - placi din fibrociment pentru constructii durabile

Pentru mai multe detalii despre placa din fibrociment Cementex poti intra pe pagina produsului. Pentru oferte de pret sau suport tehnic dedicat acceseaza pagina de contact sau formularul de suport tehnic.

< Back

 

 

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile