Reference image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primeşti GRATUIT 1 spatulă de inox la achiziţia a cel puţin 3 găleţi/saci din gleturile gata preparate Finntex, nida Effect și nida Excellence, indiferent de combinaţie.

 

Promoţie valabilă în perioada 01.04 - 30.11.2024, în limita stocului disponibil.
Obiectul promoţional și cantitatea acestuia pot fi diferite în anumite luni din campanie.
A se verifica Regulamentul Campaniei.

Produsele gata preparate (cunoscute și sub denumirea de “ready-mix”) câștigă popularitate în domeniul materialelor de construcţii noi și renovări datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Iată câteva dintre acestea:

  • Aplicare rapidă și ușoară – produsele gata preparate sunt create pentru a fi aplicate direct din ambalaj, fără a fi necesară prepararea amestecului în prealabil. Prin acest lucru se reduce timpul de pregătire și aplicare în șantier.
  • Uscare și șefuire rapidă - produsele gata preparate au un timp de uscare scurt și se șlefuiesc ușor, aspecte care permit trecerea rapidă la următoarea etapă de prelucrare.
  • Consistenţa produsului - fiind produse pre-dozate în condiţii controlate direct din fabrică, ele asigură o consistenţă uniformă a formulei, eliminând variaţiile care pot apărea la prepararea manuală în șantier. În acest fel, calitatea constantă a produsului garantează rezultate și performanţe optime.
  • Șantier curat și sigur - stocarea și manipularea produsele gata preparate este simplă și curată, deoarece nu există praf și mizerie generate de amestecarea manuală,  traducându-se în final prin siguranţă și curăţenie în șantier.
  • Reducerea pierderilor de material - utilizarea produselor gata preparate minimizează riscul de a pregăti cantităţi excesive, reducând astfel risipa de material.
  • Aplicare mecanizată și manuală – produsele gata preparate sunt concepute pentru a asigura aderenţă excelentă și rezistenţă ridicată. Ele oferă finisaje de înaltă calitate, care contribuie la aspectul estetic și durabilitatea lucrării finale, putând fi aplicate atât manual cât și mecanizat.
  • Comoditate în aplicare - produsele gata preparate sunt gata de utilizare imediat, ceea ce facilitează aplicarea, chiar și de către persoane cu mai puţină experienţă în șantier. Ambalajele sunt concepute pentru a fi ușor de transportat și de manevrat la locaţia lucrării.
  • Aplicabilitate pe diverse suprafeţe - produsele gata preparate sunt compatibile cu o gamă largă de suprafeţe, inclusiv gips-carton și tencuială, fiind potrivite pentru orice proiect.
  • Gamă variată - există o varietate mare de produse gata preparate disponibile, care se potrivesc diverselor nevoi, de la îmbinarea plăcilor de gip-carton până la gletuirea întregii suprafeţe.
  • Ambalaj reutilizabil și reciclabil - ambalajul poate fi închis și produsul poate fi folosit ulterior, dacă este stocat în ambalajul original și închis ermetic. În proiectarea ambalajelor produselor gata preparate de la Siniat se utilizează materiale reciclate, ce poate fi reciclate în continuare.

nida Effect

nida Effect

nida Effect

Glet polimeric pentru interior, utilizat pentru gletuirea pereţilor și a tavanelor.
Suprafaţa perfect netedă obţinută oferă o bază excelentă pentru lucrările ulterioare.
Se poate aplica manual sau mecanizat (cu ajutorul unei mașini de pulverizare a gletului). După uscare, suprafaţa devine albă şi uniformă.

nida Excellence

nida Excellence

nida Excellence

Glet autonivelant de tip ready mix (glet gata preparat). NIDA Excellence este o masa de spaclu subtire, polimerica, destinata finisarii suprafetelor plane din interiorul cladirilor. Se caracterizeaza printr-o aderenta buna la suprafata. Este usor de aplicat. Dupa aplicarea mecanizata a produsului, suprafetele nu mai necesita finisare manuala

Finntex

Finntex

Finntex

FinnTex este un glet gata preparat, de culoare albă, care se utilizează în interiorul clădirilor, cu aplicare mecanizată. Se folosește la gletuirea completă a suprafeţelor minerale.

Distribuitori

Hartă distribuitori Siniat

Distribuitori