SPECIALISTUL IN SOLUTII DE CONSTRUCTII BAZATE PE GIPS

Siniat produce placi din gips carton, oferind sisteme pentru compartimentari, tavane, placari ale peretilor interiori si solutii pentru placari exterioare. De expertiza noastra tehnica beneficiaza proiectanti, arhitecti, firme de constructii de mici dimensiuni sau mari antreprenori din toata Europa.

Revolutionam modul in care oamenii construiesc

Ca principal partener implicat in furnizarea de materiale si consultanta tehnica pentru sute de proiecte realizate in toata tara, oferim cele mai bune solutii bazate pe gips carton si ipsos si asiguram consultanta necesara partenerilor nostri.

Spatii de lucru uscate
Spitale cu mai multa liniste
Scoli mai sigure
Case mai calduroase

SERVICII PENTRU TINE

Suntem unul dintre principalii furnizori de gips carton, tencuieli si gleturi, oferind livrarea produselor noastre in 24 sau 48 de ore de la comanda, in tara si export.

Expertiza tehnica Siniat
Expertiza technica

Echipa noastra de consultanti tehnici iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la intrebari legate de produsele si sistemele noastre. Pentru proiectele mari, putem oferi consultanta din faza de proiectare, urmata de asistenta tehnica la fata locului in etapa de montaj. Pentru proiectele mai mici, site-ul nostru ofera o multitudine de informatii si materiale, la care se adauga asistenta telefonica de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00.

Click aici pentru datele de contact ale expertilor tehnici.

Producator si furnizor de incredere
Furnizor de incredere

Oferim o gama extinsa de produse si sisteme pe baza de gips carton si ipsos pentru a satisface uriasa varietate de proiecte si bugete, garantand clientilor nostri livrarea produselor in 24 sau 48 de ore. Multe companii de succes din domeniul constructiilor considera ca solutiile, expertiza tehnica si consultantii nostri le ofera un avantaj competitiv pe piata.

Click aici pentru a gasi cel mai apropiat distribuitor local.

Consultanta si suport Siniat
Consultanta si suport

Inainte de a incepe, pe parcurs si chiar dupa faza de constructie, adaugam valoare proiectelor de anvergura in care suntem implicati. Colaborand permanent cu intreaga echipa a proiectului, oferim asistenta in etapa initiala de ofertare, gasim metode pentru a aduce constructiei imbunatatiri de ordin estetic sau de performanta si propunem variante de reducere a costurilor sau a timpului de executie.

Click aici pentru datele de contact ale echipei de vanzari.

sustenabilitatea Siniat
Sustenabilitate

Aducem valoare adaugata proiectelor de constructii oferind sprijinul nostru proiectantilor si contractorilor pentru a atinge obiectivele de sustenabilitate. Alegem cu atentie cele mai potrivite solutii pornind de la o evaluare detaliata a eficientei. In functie de necesitati, putem furniza produsele noastre in dimensiuni specifice, pentru a reduce cantitatea de deseuri de constructii, iar toate deseurile rezultate pot fi reciclate in fabrica noastra de la Turceni.

Mai multe informatii in pagina despre sutenabilitate.

Training-uri oferite de Siniat
Training

Clientii Siniat au acces la cursuri de pregatire pentru a-i ajuta sa profite de toate avantajele produselor si sistemelor noastre pe baza de gips carton si ipsos.

Prin activitati practice si demonstratii fie pe santier, fie la Scoala Tehnica si Inovatie Siniat, colegii nostri vor perfectiona abilitatile echipei tale.

Click aici pentru datele de contact ale echipelor tehnice.

 

COMPANIA NOASTRA

Siniat face parte din Grupul Etex, furnizor mondial de materiale de constructii. In structura grupului, Siniat activeaza in divizia de placi pentru placari si constructii, cu operatiuni in toata Europa, in Africa si America de Sud.

Siniat in Romania Arata mai mult Arata mai putin

Istoria noastra

1980 2000 2010 2020
 
1981 Crearea diviziei de gips a Lafarge, in Franta
2001 Lafarge Gips incepe activitatea in Romania
2015 Deschiderea fabricii Siniat de la Turceni
2007

Fabrica Bucuresti isi mareste capacitatea de productie

2011

Lafarge Gips este achizitionat de Etex si devine Siniat

 

 

 

Comitetul executiv

MD Siniat Romania
Tanguy Vanderborght Director General


imagine
Alina Mocanu Director Financiar


Imagine
Andrei Popa Director Comercial


imagine
Gheorghe Budrugeac Director Industrial

 

Date cheie

>190 angajati in Romania
>28 mil. euro cifra de afaceri in 2015
>95% gradul de reciclabilitate al produselor
 
 
Siniat international
36 de tari
35 de fabrici
3300 de angajati
800 mil. € cifra de afaceri / an
 
 

 

Grupul Etex Arata mai mult Arata mai putin


Producator si furnizor mondial de materiale si solutii de inalta calitate pentru constructii, Etex isi desfasoara activitatea in patru arii distincte: placi pentru placari si constructii, materiale pentru acoperisuri, placi ceramice, sisteme de protectie pasiva la foc si izolare termica.


Etex in cifre

43 de tari
102 companii
118 fabrici
17,500 de angajati
+2.9 mld.€ cifra de afaceri / an
 

 

Gaseste un distribuitor Siniat