Tip clădire

Tip clădire

Tip clădire

HOTEluri

Când oaspeții găsesc condiții ideale de odihnă vor reveni, iar hotelul va beneficia de recomandări și va avea asigurat un grad ridicat de ocupare. Dar experiența nu se rezumă la cea din camera . În plus, față de un tratament acustic perfect al camerelor, soluțiile noastre tehnice asigură în cazul coridoarelor respectarea normelor de securitate la incendiu, iar plăcile din gips carton concepute pentru spații cu umiditate ridicată elimina problemele cauzate de umezeală și mucegai și mirosuri din băi . Putem furniza sisteme pe bază de gips carton care , prin reducerea spațiului ocupat de pereți , permit extinderea suprafeței camerelor sau chiar construirea unor camere suplimentare. În zonele cu trafic intens , holuri și coridoare, folosirea plăcilor din gips carton cu rezistență sporită la impact protejează pereții și de asemenea permite montarea televizoarelor sau a altor echipamente și elemente de mobilier direct pe placă . Prin colaborarea noastră , identificăm toate aspectele ce trebuie luate în considerare , astfel încât să putem livra soluția tehnică corectă pentru fiecare proiect.

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre:

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Suport tehnic dedicat

 

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Ai o intrebare urgenta? Echipa noastra de experti tehnici este aici pentru tine. Iti sta la dispozitie in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00 si 18:00.

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Pe langa suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentatie tehnica actualizata si organizata.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile