Tip clădire

Calitate aer interior

Tip clădire

Educatie

Copiii noștri au nevoie de un mediu potrivit în care să învețe. Gama de soluții tehnice și estetice pe care o oferim permite profesorilor să aibă acele condiții în care pot obține cele mai bune rezultate.

Soluțiile ce au la bază plăci din gips carton cu proprietăți acustice speciale pot fi folosite pentru reducerea timpului de reverberație al sunetelor din încăperi și izolarea fonică a sălilor. Utilizarea soluțiilor cu rezistența sporită la foc permite rute sigure de evacuare în caz de incendiu. Putem asigura inclusiv soluții pentru pereți cu rezistența sporită la impact pentru a face față celor mai severe condiții de uzură sau sisteme din gips carton ce permit o fixare ușoară pe perete a echipamentelor și elementelor de mobilier.

Prin colaborare, identificăm toate aspectele ce trebuie luate în considerare, astfel încât să putem livra soluția tehnică corectă pentru fiecare proiect.

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Suport tehnic dedicat

 

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Ai o intrebare urgenta? Echipa noastra de experti tehnici este aici pentru tine. Iti sta la dispozitie in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00 si 18:00.

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Pe langa suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentatie tehnica actualizata si organizata.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile