Tip clădire

Calitate aer interior

Tip clădire

Educaţie

Copiii noștri au nevoie de un mediu potrivit în care să învețe. Gama de soluții tehnice și estetice pe care o oferim permite profesorilor să aibă acele condiții în care pot obține cele mai bune rezultate.

Soluțiile ce au la bază plăci din gips carton cu proprietăți acustice speciale pot fi folosite pentru reducerea timpului de reverberație al sunetelor din încăperi și izolarea fonică a sălilor. Utilizarea soluțiilor cu rezistența sporită la foc permite rute sigure de evacuare în caz de incendiu. Putem asigura inclusiv soluții pentru pereți cu rezistența sporită la impact pentru a face față celor mai severe condiții de uzură sau sisteme din gips carton ce permit o fixare ușoară pe perete a echipamentelor și elementelor de mobilier.

Prin colaborare, identificăm toate aspectele ce trebuie luate în considerare, astfel încât să putem livra soluția tehnică corectă pentru fiecare proiect.

În sprijinul proiectului tău

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre

În sprijinul proiectului tău

Suport tehnic dedicat

 

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Ai o intrebare urgentă? Echipa noastră de experţi tehnici este aici pentru tine. Îţi stă la dispoziţie in fiecare zi lucrătoare, între orele 9:00 si 18:00.

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Pe lângă suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentaţie tehnică clară, actualizată și organizată.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile