Rezidential

Rezidential

REzIDENTIAL

Recunoaștem importanța confortului casei tale - și aici produsele noastre pot face o diferență reală. Produsele noastre reprezintă o investiție pentru viitor, ceea ce este în interiorul casei tale este la fel de important ca ceea ce este în exterior.

Solutii pentru case si apartamente

DIn articolele noastre:

Rafturi incastrate din placi de gips-carton. De ce nu?

Rafturile sunt elemente indispensabile in orice locuinta, in special in living-uri, bai sau dormitoarele copiilor. Utilizand rafturi, putem folosi un spatiu intr-un mod inteligent, pentru a umple peretii goi din orice tip de camera.

Spune adio umiditatii din pereti

Piscinele, saunele, bucatariile sau baile sunt incaperi cu conditii specifice, fiind expuse stropilor de apa sau contactului direct cu apa. Gama variata de produse Siniat: placi, gleturi, profile si accesorii permite adaptarea optima a fiecarui sistem Siniat la conditiile de umiditate ridicata.

De ce avem nevoie de plafoane din gips-carton?

In prezent, produsul cel mai des utilizat la nivel mondial in constructia si reconstructia plafoanelor il reprezinta placile din gips-carton. Chiar daca au fost introduse pe piata, in forma lor actuala, inca din anii ’40, placile din gips-carton s-au mentinut de-a lungul timpului drept cea mai populara alegere a constructorilor pentru plafoane.

DIn articolele noastre:

Suport tehnic dedicat

 

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Ai o intrebare urgenta? Echipa noastra de experti tehnici este aici pentru tine. Iti sta la dispozitie in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00 si 18:00.

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Pe langa suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentatie tehnica actualizata si organizata.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile