Gips-carton, tencuieli șI gleturi pentru un mediu mai curat

La Siniat, ne-am angajat să respectăm principiile dezvoltării sustenabile în cadrul întregii companii, în procesul de aprovizionare și producție, urmărind un impact cât mai mic posibil asupra mediului și menținerea celor mai înalte standarde de sănătate și siguranță.

Viziunea noastră se regăsește în dezvoltarea de soluții inovatoare și sustenabile care să influențeze modul în care oamenii construiesc.

 

 

Economisirea resurselor de gips și nu numai

Avem ca scop reducerea la minim a impactului asupra mediului prin optimizarea tuturor proceselor: folosirea de ipsos pur obținut din desulfurarea gazelor de la termocentrala din Turceni, folosirea eficientă a energiei, utilizarea energiei provenite din surse regenerabile, limitarea consumului de resurse naturale și folosirea materialelor alternative, reducerea cantității de deșeuri ce ajunge la groapa de gunoi, reducerea consumului de apă , minimizarea emisiilor generate de fabricile noastre și o pondere cât mai mare acordată reciclării.

Fabrica de gips-carton din localitatea Turceni este singura unitate productivă de acest tip din România care foloseşte gipsul sintetic rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrală termoelectrică. Este unul dintre cele mai importante proiecte din România şi pune un accent deosebit pe economisirea resurselor naturale şi protecţia mediului.

 

Dezvoltarea de construcţii sustenabile

Avem convingerea  utilizarea soluțiilor de construcții pe baza de gips carton are un impact pozitiv asupra resurselor naturale și contribuie la tranziția societății către o economie ecologică. Produsele din gips carton au costuri mai mici și asigură un timp de lucru redus, sunt sigure, eficiente din punct de vedere energetic, ușor de folosit și complet reciclabile.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile