Articole și știri Siniat

Simplifică-ți viata, fii la curent cu soluțiile Siniat!
Abonează-te la newsletter printr-un click aici!
Alternativ, poți citi mai jos o parte din articole:

 

Meseriaș cu Siniat  - Întrebarea lunii iulie
14.07.2022
Meseriaș cu Siniat - Întrebarea lunii iulie
O nouă intrebare din seria concursului nostru. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi meseriaș la întrebarea noastră în comentarii și poți câștiga un echipament complet: salopetă, tricou, șapcă, ruletă și cutter.
Tag concurs
Pereţii mă știu de șef - 13 iunie - 16 iulie 2022
13.06.2022
Pereţii mă știu de șef - 13 iunie - 16 iulie 2022
La achiziţia: 6 sacide Adera Plano, Adera Liss, Adera Fybro sau Adera Finna sau 3 saci de Finntex, Nida Boardfix, Nida Profesional sau Nida Profesional Fresh sau 3 găleți de Nida Excellence sau Nida Readymix Profesional Primești un tricou
Tag promoţie
Campanie Premiat cu Siniat - 1 iunie - 18 noiembrie 2022
01.06.2022
Campanie Premiat cu Siniat - 1 iunie - 18 noiembrie 2022
În perioada 1 Iunie – 18 Noiembrie 2022 derulăm o nouă campanie denumită Premiat cu Siniat prin intermediul aplicației WhatsApp. Campania este adresată micilor meseriași și persoanelor ce achiziționează produsele Siniat din magazinele participante pe baza bonului fiscal.
Tag promoţie
Fii mseriaș, răspunde și câștigă - 9 februarie - 30 decembrie 2022
09.02.2022
Fii mseriaș, răspunde și câștigă - 9 februarie - 30 decembrie 2022
Ești meseriaș? Arată-țI măiestria în gips-carton, tencuieli șI gleturi! Siniat te provoacă la joc! Răspunde la întrebările noastre lunare legate de gips-carton, tencuieli șI gleturi, pe pagina de facebook @siniatromania șI la final de lună ai șansa să câștigi unul dintre premiile puse în joc: echipamente profesionale sau o mașină de înșurubat Makita FS4000.
Tag concurs
Courtyard by Marriott - Studiu de caz
26.08.2021
Courtyard by Marriott - Studiu de caz
Hotelul Courtyard by Marriott, un hotel cu 259 camere, săli de conferinţe, restaurant şi bar, nu este chiar cea mai simplă clădire dacă privim şi faptul că este o clădire înaltă din punct de vedere a asigurării măsuri de securitate la incendiu. Oricât de standardizat se încearcă a fi un proiect, tot rămân ceva situaţii de rezolvat ieşite din tiparele obişnuite şi aici am beneficiat de ajutorul, tehnologia şi abordarea deschisă către rezolvare a echipei Siniat.
Betonul, brut si irezistibil
05.08.2020
Betonul, brut si irezistibil
Material rustic si rece - betonul a devenit recent tot mai prezent in decoratiunile interioare. Indiferent daca este vorba de un spatiu decorat in stil industrial, minimalist sau extrem de luxos, betonul a devenit inevitabil
De ce avem nevoie de plafoane din gips-carton?
01.07.2020
De ce avem nevoie de plafoane din gips-carton?
In prezent, produsul cel mai des utilizat la nivel mondial in constructia si reconstructia plafoanelor il reprezinta placile din gips-carton. Chiar daca au fost introduse pe piata, in forma lor actuala, inca din anii ’40, placile din gips-carton s-au mentinut de-a lungul timpului drept cea mai populara alegere a constructorilor pentru plafoane.
Cum se evita lumina critica
23.06.2020
Cum se evita lumina critica
Montatorii de placi de gips-carton si zugravii lucreaza din greu pentru a obtine aspectul cat mai perfect posibil al unei suprafete plane cand se confrunta cu pereti si tavane. Cu toate acestea, unele variatii ale suprafetei sunt inevitabile din cauza factorilor comuni
Pereti de compartimentare din gips-carton cu rezistenta la efractie
17.09.2019
Pereti de compartimentare din gips-carton cu rezistenta la efractie
Cand vorbim de alegerea solutiei constructive pentru peretii dintre apartamente, principalele cerinte de care trebuie sa tinem cont in satisfacerea nevoilor de confort sunt izolarea acustica si rezistenta mecanica. O varianta moderna de realizare a peretilor despartitori intre apartamente pe care o recomandam este un ansamblu de perete antiefractie dublu placat avand de o parte si de alta placari independente cu diferite roluri in functie de diferite cerinte.
Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile