Tip clădire

Tip clădire

Tip clădire

Cinematografe si timp liber

Securitatea clienților este esențială, în caz de incendiu evacuarea trebuind să aibă loc în condiții de siguranță . În plus, o gama de soluții ce au la baza plăci din gips carton cu proprietăți acustice speciale permite controlul timpului de reverberație al sunetelor. Soluțiile noastre combină factorii estetici cu performanțele tehnice, oferind în același timp rezistența necesară pentru a face față celor mai severe condiții de uzură. Prin colaborarea noastră, identificăm toate aspectele ce trebuie luate în considerare, astfel încât să putem livra soluția tehnică corectă pentru fiecare proiect.

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre:

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Suport tehnic dedicat

 

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Ai o intrebare urgenta? Echipa noastra de experti tehnici este aici pentru tine. Iti sta la dispozitie in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00 si 18:00.

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Pe langa suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentatie tehnica actualizata si organizata.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile