Performanţă:

Calitate aer interior

Performanţă:

Calitatea aerului interior

Petrecem 80% din timpul nostru în spații închise, fie că sunt locuri deschise publiculu, clădiri comerciale, sau spații private. Calitatea aerului din interior a devenit o preocupare majoră pentru sănătate. Prin urmare, este important să se pună în aplicare acțiuni pentru îmbunătățirea calității aerului interior.

Siniat a dezvoltat în 2011 tehnologia activă brevetată CAPT'AIR® pentru gips-carton. Tehnologia CAPT'AIR® este folosită pentru toate plăcile din gama CREATEX și CREASON. Eficacitatea acestei soluţii inovatoare, care captează și transformă formaldehidele în compuși neutri, a fost măsurată și dovedită în cercetări știinţifice independente și confirmată în condiţii de laborator. Siniat poate oferi astăzi soluţii adaptate tuturor proiectelor de clădiri publice sau rezidenţiale.

Plăcile CAPT'AIR®, având un miez de ipsos special compus, absorb până la 80% din formaldehide, transformându-le în compuși neutri, inerţi, împiedicând reemisia lor în aer.

Produsele noastre destinate îmbunătaţirii calitaţii aerului interior:

Suport tehnic dedicat

 

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Ai o intrebare urgenta? Echipa noastra de experti tehnici este aici pentru tine. Iti sta la dispozitie in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00 si 18:00.

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Pe langa suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentatie tehnica actualizata si organizata.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile