Sisteme gips carton

De ce sistem ai nevoie?

Oferim o gama foarte variata de sisteme pe baza de gips carton pentru a satisface toate criteriile de performanta de care ai nevoie, asa incat sa construiesti un mediu perfect.

Pereţi gips carton

Pereţi gips carton

Pereții despărțitori din gips carton sunt foarte diverși . Alege-l pe cel potrivit folosind filtrele de rezistență la foc, înălțime sau grosime. Construiește orice perete, de la pereți de cinema și până la pereți de baie sau bucătărie folosind sistemele noastre de gips carton.

Siniat Lining Systems

Placări gips-carton

Alege placarea din gips carton de care are nevoie construcția ta. Selectează în funcție de: tipul placării, grosimea nominală, rezistența la foc și înălțimea maximă. Folosește toate produsele (gips carton, profile etc) de la Siniat pentru pereți construiți sau renovati perfect.

Tavane gips carton

Tavane gips carton

Tavanele din gips carton, denumite popular și tavane false , sunt foarte complexe. Alege-le în funcție de rezistența la foc, numărul de plăci și performanță principala , folosind filtrul din stânga . Găsește plafoanele potrivite pentru orice aplicație : de la birouri, hoteluri, spitale și până la săli de spectacole sau de curs.

Placări independente/Ghene instalaţii

Placări independente/Ghene instalaţii

Sistemele din gips-carton prezintă numeroase avantaje faţă de alte sisteme, acestea fiind uşor de executat într-un timp foarte scurt, chiar şi fără calificări speciale. Acestea se pot aplica direct peste suprafeţe nefinisate cum ar fi zidărie din cărămidă, bca sau pereţi de beton armat. Încă un avantaj îl prezintă faptul că suprafeţele sunt direct finisate perfect într-un timp foarte scurt.
 
Faţade

Faţade

Fațadele Siniat împrumută ușurința de montaj de la plăcile din gips-carton iar rezistența de la materialele pentru exterior. Folosind plăci speciale AquaBoard cu miez de gips super-aditivat și impâslitura de fibră de sticlă în loc de carton, rezultatele vor fi excepționale.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile