Produse și sisteme

 

Cu ce produs sau sistem te ajutam?

Alege produsele de calitate, iar mai jos sistemele agrementate de care ai nevoie. Proiectele tale vor deveni rezistente la foc, mai rezistente la umezeala si mai bine izolate fonic cu ajutorul Departamentului Tehnic Siniat. Cere suport tehnic din pagina fiecarui produs sau sistem:

Plăci din gips-carton

Plăci din gips-carton

Plăcile din gips-carton Siniat sunt fabricate pentru a respecta și a depăși chiar și cele mai înalte norme și necesități în construcțiile de sisteme de gips-carton. Gama noastră include plăci rezistente la umezeală, rezistente la foc, rezistente la zgomot, antiefracție, rezistente la impact și altele.

Profile metalice

Profile metalice

Oferim o gamă largă de profile metalice pentru gips-carton pentru a te ajuta să construiești sistemul perfect de gips-carton sau plăci din ciment. Soluțiile metalice speciale dezvoltate de experții noștri ajută la obținerea unor performanțe acustice sau seismice mai bune. Diferite tipuri de profile și unghiuri îndeplinesc standardele și cerințele locale. Lucrând alături de montatori, suntem capabili să ne inovăm continuu profilele pentru a îmbunătăți timpul de montaj și eficiența.

Ipsosuri îmbinare și finisare gips-carton

Ipsosuri îmbinare și finisare gips-carton

Proiectele bune încep întotdeauna cu o bază bună. La Siniat știm acest lucru și oferim produse de înaltă calitate, potrivite pentru diferite aplicații: pregătirea pereților de bază pentru gips-carton și nivelarea neregularităților mari sau mici de pe suprafețe.

Tencuieli

Tencuieli

Ipsosurile, tencuielile și gleturile Siniat îți oferă calitate superioară precum și un fundament durabil proiectelor tale. Gama noastră cuprinde soluții de finisare la interior, de la zidărie până la vopsea.

Care sunt diferenţele dintre tencuială și glet?

  • Tencuiala este un strat gros de mortar aplicat pe pereți sau tavane pentru a le nivela și a le proteja de umezeală sau foc. Tencuiala se aplica manual sau mecanizat (cu o mașină de tencuit). Grosimea stratului poate varia intre 6 si 40 de mm.
  • Gletul de nivelare sau încărcare este un strat intermediar între tencuială și gletul de finisare, care se folosește pentru a umple golurile sau fisurile din tencuială și pentru a-i uniformiza suprafața si se aplică manual sau mecanizat. Grosimea stratului de glet nivelare poate varia in funcție de produs intre 1 si 10 mm.
  • Gletul de finisare este stratul final subțire care se aplică peste gletul de nivelare pentru a îmbunătăți aspectul și a elimina imperfecțiunile. Gletul de finisare poate fi aplicat manual sau mecanizat. Grosimea stratului de glet finisare poate varia intre 0 si 3 mm in funcție de produs.
  • Amorsa pentru construcții este un material lichid care se aplică pe suprafețe absorbante înainte de tencuire, gletuire sau vopsire. Rolul amorsei este acela de a reduce absorbția suportului și de a îmbunătăți aderența materialului.

Ce tencuială sau glet să aleg?

În funcție de operațiunea dorită și de specificul proiectului, alege produsul potrivit

Produs Tip produs Tencuire Nivelare Finisare Aplicare manuală Aplicare mecanizată Readymix Autonivelare
ADERA Strato Tencuială        
ADERA Fybro Tencuială     ★¹    
ADERA Plano Glet        
ADERA Finna Glet      
ADERA Liss Glet        
FinnTex Glet     ★²  
NIDA Excellence Glet     ★²
Strato X³ Tencuială          
Strato P³ Tencuială          
A-PI 70³ Glet        

¹ Pentru detalii despre aplicarea mecanizată, consultați departamentul tehnic.
² Aplicarea manuală a gletului se face cu trafaletul.
³ Produs destinat șantierelor.

 Accesorii gips carton

Accesorii gips carton

Nu ar fi posibil să creăm sisteme complete, fără accesorii. Pentru sistemele noastre de gips-carton, avem o gamă largă de șuruburi și dibluri pentru gips-carton, benzi, îmbinări metalice și tije de ancorare. Prin testări extinse, am dezvoltat conectori pentru pereți cu proprietăți de izolare fonică, astfel încât sunetul să nu fie transmis la fel ca în cazul conectorilor standard. Perfecte pentru utilizarea în hoteluri în care confidențialitatea este crucială.

Plăci fibrociment

Plăci fibrociment

Dezvoltate ca o alternativă la plăcile de interior şi exterior deja existente, plăcile de fibrociment Cementex au o rezistenţă şi durabilitate excepţională şi pot fi utilizate în aproape orice mediu.

Trape de acces

Trape de acces

Trapele de acces sunt o soluţie excelentă și economică acolo unde este necesar accesul la cablurile electrice ascunse, grile de ventilaţie, conducte și alte instalaţii. Siniat oferă o varietate largă de uși de vizitare, asamblate, cu construcţie ușoară, pe bază de aluminiu avand o rezistenta la foc de pana la EI 120. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, inclusiv cele customizate, oferind flexibilitate în designul interior.

De ce sistem ai nevoie?

Oferim o gama variată de sisteme pe baza de gips carton pentru a satisface toate criteriile de performanță de care ai nevoie, așa încât să ai un proiect de constructii perfect.

Siniat Lining Systems

Placări gips-carton

Alege placarea din gips carton de care are nevoie construcția ta. Selectează în funcție de: tipul placării, grosimea nominală, rezistența la foc și înălțimea maximă. Folosește toate produsele (gips carton, profile etc) de la Siniat pentru pereți construiți sau renovati perfect.

Pereţi gips carton

Pereţi gips carton

Pereții despărțitori din gips carton sunt foarte diverși . Alege-l pe cel potrivit folosind filtrele de rezistență la foc, înălțime sau grosime. Construiește orice perete, de la pereți de cinema și până la pereți de baie sau bucătărie folosind sistemele noastre de gips carton.

Tavane gips carton

Tavane gips carton

Tavanele din gips carton, denumite popular și tavane false , sunt foarte complexe. Alege-le în funcție de rezistența la foc, numărul de plăci și performanță principala , folosind filtrul din stânga . Găsește plafoanele potrivite pentru orice aplicație : de la birouri, hoteluri, spitale și până la săli de spectacole sau de curs.

Placări independente/Ghene instalaţii

Placări independente/Ghene instalaţii

Sistemele din gips-carton prezintă numeroase avantaje faţă de alte sisteme, acestea fiind uşor de executat într-un timp foarte scurt, chiar şi fără calificări speciale. Acestea se pot aplica direct peste suprafeţe nefinisate cum ar fi zidărie din cărămidă, bca sau pereţi de beton armat. Încă un avantaj îl prezintă faptul că suprafeţele sunt direct finisate perfect într-un timp foarte scurt.
 
Faţade

Faţade

Fațadele Siniat împrumută ușurința de montaj de la plăcile din gips-carton iar rezistența de la materialele pentru exterior. Folosind plăci speciale AquaBoard cu miez de gips super-aditivat și impâslitura de fibră de sticlă în loc de carton, rezultatele vor fi excepționale.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile