Tip clădire

Tip clădire

Tip clădire

Piscine, SPA-uri, săli de sport și fitness

Administrate de autoritățile locale sau reprezentând investiții private, centrele sportive și bazinele de înot presupun îndeplinirea unor cerințe de performanță foarte exigențe. Combinația de zone uscate și umede impune ca soluțiile tehnice să asigure rezistență indiferent de nivelul de umezeală la care sunt expuse. Spațiile deschise de mari dimensiuni solicită un tratament acustic complex, prin utilizarea simultană a unor soluții de absorbție și izolare fonică. Prin colaborarea noastră, identificăm toate aspectele ce trebuie luate în considerare, astfel încât să putem livra soluția tehnică corectă pentru fiecare proiect.

În sprijinul poiectului tău

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre:

În sprijinul poiectului tău

Suport tehnic dedicat

 

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Ai o intrebare urgentă? Echipa noastră de experţi tehnici este aici pentru tine. Îţi stă la dispoziţie in fiecare zi lucrătoare, între orele 9:00 si 18:00.

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Pe lângă suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentaţie tehnică clară, actualizată și organizată.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile