Montator gips-carton

Montator gips-carton la lucru

Montator gips-carton

Gama completă de produse pentru gips-carton

Îți oferim o gamă completă de plăci de gips-carton, plăci de fibrociment, profile, gleturi de finisare, adezivi, benzi, accesorii.

 

 

Ce performanță necesită proiectul tău?

Siniat oferă o gama de produse care permit obținerea celor mai înalte niveluri de rezistență la foc și acusticăprin soluții testate și certificate. Toate produsele noastre oferă performanțe excepționale precum rezistență la apă, umiditate sau abur și se bucură de caracteristici ridicate de rezistență mecanică sau la agenți atmosferici.

Alege produsele de care ai nevoie

De la placă până la finisaj: toate produsele de care ai nevoie!

Plăci din gips-carton

Plăci din gips-carton

Plăcile din gips-carton Siniat sunt fabricate pentru a respecta și a depăși chiar și cele mai înalte norme și necesități în construcțiile de sisteme de gips-carton. Gama noastră include plăci rezistente la umezeală, rezistente la foc, rezistente la zgomot, antiefracție, rezistente la impact și altele.

Profile metalice

Profile metalice

Oferim o gamă largă de profile metalice pentru gips-carton pentru a te ajuta să construiești sistemul perfect de gips-carton sau plăci din ciment. Soluțiile metalice speciale dezvoltate de experții noștri ajută la obținerea unor performanțe acustice sau seismice mai bune. Diferite tipuri de profile și unghiuri îndeplinesc standardele și cerințele locale. Lucrând alături de montatori, suntem capabili să ne inovăm continuu profilele pentru a îmbunătăți timpul de montaj și eficiența.

Ipsosuri îmbinare și finisare gips-carton

Ipsosuri îmbinare și finisare gips-carton

Proiectele bune încep întotdeauna cu o bază bună. La Siniat știm acest lucru și oferim produse de înaltă calitate, potrivite pentru diferite aplicații: pregătirea pereților de bază pentru gips-carton și nivelarea neregularităților mari sau mici de pe suprafețe.

Accesorii gips carton

Accesorii gips carton

Nu ar fi posibil să creăm sisteme complete, fără accesorii. Pentru sistemele noastre de gips-carton, avem o gamă largă de șuruburi și dibluri pentru gips-carton, benzi, îmbinări metalice și tije de ancorare. Prin testări extinse, am dezvoltat conectori pentru pereți cu proprietăți de izolare fonică, astfel încât sunetul să nu fie transmis la fel ca în cazul conectorilor standard. Perfecte pentru utilizarea în hoteluri în care confidențialitatea este crucială.

Plăci fibrociment

Plăci fibrociment

Dezvoltate ca o alternativă la plăcile de interior şi exterior deja existente, plăcile de fibrociment Cementex au o rezistenţă şi durabilitate excepţională şi pot fi utilizate în aproape orice mediu.

Iţi punem la dispoziţie o secţiune de ghiduri, documentaţie tehnică, un calculator pentru necesarul de materiale și suport tehnic.

Calculator

Calculator necesar materiale gips-carton

Calculator

Configurezi soluţia tehnică din peste 20 000 de sisteme de gips-carton disponibile, ai acces pe loc la lista de materiale necesare, documentaţia tehnică și estimarea de cost și ești la fiecare pas SINCronizat cu cerințele proiectului tău. Socoteala online se potrivește cu cea de pe șantier!

Mai multe despre calculatorul pentru gips-carton

Ghiduri de montaj

Ghiduri de instalare

Ghiduri de montaj

Vizitează pagina noastră de ghiduri și videouri si invață cele mai bune tehnici de montaj gips-carton.

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Vezi secțiunea de documentație tehnică și deascarcă materialele dorite

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile