Tip construcţie

Siniat Akustik

Tip construcţie

Clădiri de birouri

Când mediul de lucru este perfect, angajații se simt stimulați , productivitatea crește și se creează o stare generală de bine. Pentru o flexibilitate sporită care să poată răspunde nevoilor apărute pe parcurs, oferim o gamă de soluții tehnice demontabile, ce ține cont de toate aspectele estetice. Soluțiile ce au la bază plăci din gips carton cu proprietăți acustice speciale permit izolarea fonică , iar sistemele rezistente la foc asigură evacuarea fără probleme în caz de urgență . Prin colaborarea noastră , identificăm toate aspectele ce trebuie luate în considerare , astfel încât să putem livra soluția tehnică corectă pentru fiecare proiect.

În sprijinul poiectului tău

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre:

În sprijinul poiectului tău

Suport tehnic dedicat

 

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Ai o intrebare urgentă? Echipa noastră de experţi tehnici este aici pentru tine. Îţi stă la dispoziţie in fiecare zi lucrătoare, între orele 9:00 si 18:00.

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Pe lângă suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentaţie tehnică clară, actualizată și organizată.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile