Ghiduri de montaj și aplicare

Gasești informațiile despre gips carton, fibrociment și tencuielile umede și uscate care te interesează. Afli rapid cum se montează corect, ce tipuri de plăci și tencuieli există și pentru ce tipuri de construcţii.

Construcţie ghenă din gips-carton
31.10.2023
Construcţie ghenă din gips-carton
Ghid de montaj pentru ghenele de instalații din gips-carton (placări independente). Învață cum sa maschezi țevile și traseele de instalații cu plăci din gips-carton. Etapele montajului, informații despre structura de profile metalice, sfaturi practice și materialele necesare.
Profile metalice - Ghid
26.04.2023
Profile metalice - Ghid
Tipurile de profile pentru gips-carton: Profilele CW mai sunt numite și profile de montaj sau montanţi și se utilizează la montarea structurii metalice
Ghid montaj trape de acces
13.07.2022
Ghid montaj trape de acces
Ghid general de montaj pentru toate trapele de acces ignifugate cu panou detașabil, atât pentru pereţi, cât și pentru plafoane, dar și pentru unele tipuri de trape de acces cu rezistenţă la foc sau nu.
Ce este placa din gips-carton?
11.03.2022
Ce este placa din gips-carton?
Gips cartonul este o placă rigidă din gips turnat între două straturi de carton special. Este folosit pentru construcția de pereți despărțitori, tavane și placări. De obicei se folosește la interior, dar există și plăci speciale pentru fațade.
Cum se aplică tencuiala armată cu fibre
11.05.2021
Cum se aplică tencuiala armată cu fibre
Tencuiala pe bază de ipsos, armată cu fibre este soluția care înlocuiește utilizarea plasei din fibră de sticlă și se aplică direct, pe orice zidărie interioară, pentru a obține, într-un singur strat, o suprafață neteda pregatita pentru aplicarea stratului final de glet de finisare.
Finisarea plăcilor din gips-carton - cele 4 niveluri de calitate
07.05.2021
Finisarea plăcilor din gips-carton - cele 4 niveluri de calitate
Există patru niveluri de finisare a plăcilor de gips-carton, notate de la Q1 la Q4: Nivel de calitate Q1 → Ipsos de îmbinare + bandă Nivel de calitate Q2 → Nivel de calitate Q1 + 5-10 cm în stânga și în dreapta îmbinării Nivel de calitate Q3 → Nivel de calitate Q2 + 20-30 cm în stânga și în dreapta îmbinării Nivel de calitate Q4 → Finisarea întregii suprafeţe a plăcii
Ghid montaj plafon fibrociment Cementex
06.05.2021
Ghid montaj plafon fibrociment Cementex
Ghid de montaj pentru un tavan cu plăci din fibrociment Cementex. Învață de ce profile ai nevoie, cum se construiește structura de profile pentru tavan, cum se fixeaza sistemele nonius (superior&inferior) și ce alte materiale trebuie sa folosești pentru un plafon suspendat din fibrociment.
Ghid montaj perete fibrociment Cementex
19.04.2021
Ghid montaj perete fibrociment Cementex
Ghid de montaj pentru o placare cu fibrociment Cementex. Descoperă ce profile și ce alte materiale trebuie sa folosești, cum trebuie debitate și montate plăcile din fibrociment și ce presupune finisarea lor.
Aplicarea mecanizată a gletului autonivelant in 4 pași
09.04.2021
Aplicarea mecanizată a gletului autonivelant in 4 pași
Datorită efectului de autonivelare, gletul autonivelant permite eliminarea etapei de finisare manuala a suprafeței și, prin urmare, reduce semnificativ timpul de lucru al proiectului. Gleturile autonivelante sunt concepute ca finisaj pentru suporturi minerale, cum ar fi tencuială de ipsos, plăci de gips-carton, gleturi de incarcare.
Tencuiala: ghid de bune practici
31.03.2021
Tencuiala: ghid de bune practici
Cum se prepară: Prepararea tencuielii se face foarte simplu. Adaugam apa într-un recipient curat, apoi adaugăm praful, până la consistența dorită, în funcție de etapa la care ne aflăm. Când lipim colțare sau șine de ghidaj, pregătim un material foarte consistent.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile