Ghiduri de montaj și aplicare

Gasești informațiile despre gips carton, fibrociment și tencuielile umede și uscate care te interesează. Afli rapid cum se montează corect, ce tipuri de plăci și tencuieli există și pentru ce tipuri de construcții.

UȘOR DE INSTALAT: Perete gips-carton - necesar materiale
19.05.2021
UȘOR DE INSTALAT: Perete gips-carton - necesar materiale
Este recomandată realizarea pereților de compartimentare cu două straturi de plăci pe fiecare parte deoarece: - se obține o izolare acustică superioară față de un perete simplu placat - stabilitate este mai bună și se scade riscul apariției fisurilor la îmbinările de placă - finisajul din plăci ceramice aduce o încărcare adițională sistemului de gips-carton
UȘOR DE INSTALAT: Tencuiala uscată - necesar materiale
12.05.2021
UȘOR DE INSTALAT: Tencuiala uscată - necesar materiale
Placările din gips-carton (tencuieli uscate) prezintă numeroase avantaje faţă de alte sisteme, acestea fiind uşor de executat într-un timp foarte scurt, chiar şi fără calificări speciale. Acestea se pot aplica direct peste suprafeţe nefinisate cum ar fi zidărie din cărămidă, bca sau pereţi de beton armat. Unul dintre avantaje îl prezintă faptul că suprafeţele sunt direct finisate perfect într-un timp foarte scurt.
Cum se aplică tencuiala armată cu fibre
11.05.2021
Cum se aplică tencuiala armată cu fibre
Cei 5 pași pentru o tencuială perfect plană și fără fisuri: 1. Pregătirea suprafeței 2. Prepararea materialului 3. Aplicarea materalului 4. Nivelarea 5. Finisarea prin gletuire sau drișcuire
Finisarea plăcilor din gips-carton - cele 4 niveluri
07.05.2021
Finisarea plăcilor din gips-carton - cele 4 niveluri
Există patru niveluri de finisare a plăcilor de gips-carton, notate de la Q1 la Q4: Nivel de calitate Q1 → Ipsos de îmbinare + bandă Nivel de calitate Q2 → Nivel de calitate Q1 + 5-10 cm în stânga și în dreapta îmbinării Nivel de calitate Q3 → Nivel de calitate Q2 + 20-30 cm în stânga și în dreapta îmbinării Nivel de calitate Q4 → Finisarea întregii suprafeţe a plăcii
Ghid montaj plafon fibrociment Cementex
06.05.2021
Ghid montaj plafon fibrociment Cementex
Ghid video de montaj pentru un tavan cu plăci din fibrociment Cementex. Învață de ce profile ai nevoie, cum se construiește structura de profile pentru tavan, cum se fixeaza sistemele nonius (superior&inferior) și ce alte materiale trebuie sa folosești pentru un plafon suspendat din fibrociment.
Glet, tencuiala, ipsos - cand si unde se folosesc fiecare
28.04.2021
Glet, tencuiala, ipsos - cand si unde se folosesc fiecare
Calitatea oricărei lucrări se simte în finețea detaliilor. Iar ca acest lucru să se întâmple, Siniat vă oferă o gamă variată de produse: ipsosuri, tencuieli manuale și mecanizate, gleturi de nivelare și de finisare. Pentru a avea satisfacția unei lucrări rapide și durabile, am schițat mai jos un minighid de utilizare. Ipsosurile, tencuielile și gleturile Siniat sunt folosite cu succes pentru a construi sau pentru a renova numeroase construcţii din diverse domenii.
Ghid montaj perete fibrociment Cementex
19.04.2021
Ghid montaj perete fibrociment Cementex
Ghid de montaj pentru o placare cu fibrociment Cementex. Descoperă ce profile și ce alte materiale trebuie sa folosești, cum trebuie debitate și montate plăcile din fibrociment și ce presupune finisarea lor.
Aplicarea mecanizată a gletului autonivelant in 4 pași
09.04.2021
Aplicarea mecanizată a gletului autonivelant in 4 pași
Nida Excellence este un glet autonivelant inovativ, conceput pentru aplicare mecanizata în interiorul clădirilor. Datorită efectului de autonivelare, Nida Excellence permite eliminarea etapei de finisare manuala a suprafeței și, prin urmare, reduce semnificativ timpul de lucru al proiectului. Nida Excellence este conceput ca un glet de superfinisaj pentru suporturi minerale, cum ar fi tencuială de ipsos, plăci de gips-carton, gleturi de incarcare.
Tencuiala: ghid de bune practici
31.03.2021
Tencuiala: ghid de bune practici
Cum se prepară Prepararea tencuielii se face foarte simplu. Adaugam apa într-un recipient curat, apoi adaugăm praful, până la consistența dorită, în funcție de etapa la care ne aflăm. Când lipim colțare sau șine de ghidaj, pregătim un material foarte consistent.
Despre tencuială
30.03.2021
Despre tencuială
Așa cum în toate domeniile din zilele noastre tehnologiile avansează cu pași rapizi spre o îmbunătățire a calității și a vitezei de execuție, nici domeniul tencuielilor nu a rămas în urmă. S-au dezvoltat procedee și tehnologii noi de aplicare a tencuielilor, având ca principale ținte: -Rezistența crescută la fisuri -Durabilitatea -Gradul avansat de finisare -Viteza de lucru și ușurință în aplicare
Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile