Ghiduri pentru gips carton, tencuieli si gleturi

Aplicarea mecanizată a gletului autonivelant in 4 pași
09.04.2021
Aplicarea mecanizată a gletului autonivelant in 4 pași
Nida Excellence este un glet autonivelant inovativ, conceput pentru aplicare mecanizata în interiorul clădirilor. Datorită efectului de autonivelare, Nida Excellence permite eliminarea etapei de finisare manuala a suprafeței și, prin urmare, reduce semnificativ timpul de lucru al proiectului. Nida Excellence este conceput ca un glet de superfinisaj pentru suporturi minerale, cum ar fi tencuială de ipsos, plăci de gips-carton, gleturi de incarcare.
Tencuiala: ghid de bune practici
31.03.2021
Tencuiala: ghid de bune practici
Cum se prepară Prepararea tencuielii se face foarte simplu. Adaugam apa într-un recipient curat, apoi adaugăm praful, până la consistența dorită, în funcție de etapa la care ne aflăm. Când lipim colțare sau șine de ghidaj, pregătim un material foarte consistent.
Despre tencuială
30.03.2021
Despre tencuială
Așa cum în toate domeniile din zilele noastre tehnologiile avansează cu pași rapizi spre o îmbunătățire a calității și a vitezei de execuție, nici domeniul tencuielilor nu a rămas în urmă. S-au dezvoltat procedee și tehnologii noi de aplicare a tencuielilor, având ca principale ținte: -Rezistența crescută la fisuri -Durabilitatea -Gradul avansat de finisare -Viteza de lucru și ușurință în aplicare
Despre gips carton
Despre gips carton
Placa din gips carton este indispensabila in constructiile moderne. Vezi ce este, cum se fabrica si cum reuseste sa aiba atatea calitati.
Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile