specialistul in costrucţii ușoare

Siniat produce gleturi, tencuieli și sisteme de gips-carton pentru pereți despărțitori, tavane, placări interioare și exterioare. Produsele noastre sunt folosite de micii meseriași, dar și de cei mai apreciați arhitecți și cele mai mari companii de construcții din țară.

Shaping the way people build and live

În calitate de partener pentru mii de proiecte de construcții din întreaga lume, realizăm cel mai bune tencuieli, gleturi și plăci din gips-carton care ajută casele, școlile, spitalele și locurile de munca să fie mai uscate, mai calde, mai liniștite și mai sigure decât au fost vreodată.

Inovație
Medii educaționale mai bune
Productivitate la locul de muncă
Reducere costuri

Serviciile noastre

În calitate de mare producător de materiale de construcții, putem livra a doua zi către sute de distribuitori și comercianți din întreaga lume.

Furnizor de incredere

Siniat - Trusted supply partner

Furnizor de incredere

Avem o gamă largă de produse pentru o mare varietate de proiecte și bugete, oferind livrare rapidă pentru clienții noștri. Cele mai de succes companii din sectorul construcțiilor au încredere în produsele noastre, serviciul pentru clienți și cunoștințele noastre tehnice, pentru a le oferi afacerii lor un avantaj competitiv.

Consultanta tehnica

Siniat - Technical expertise

Consultanta tehnica

Echipa noastră tehnică îți stă la dispoziție pentru a te ajuta cu răspunsuri despre oricare dintre produsele și sistemele noastre. Pentru proiecte mai mari, putem oferi suport inițial de proiectare, urmat de asistență tehnică la fața locului în timpul fazei de instalare. Pentru proiectele mai mici, site-ul nostru web conține o multitudine de informații și videoclipuri practice, alături de asistență telefonică.

Planificare si sprijinire proiecte

Siniat - Project planning and support

Planificare si sprijinire proiecte

Pentru proiectele mai mari, adăugăm valoare înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini licitația inițială, găsind modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanțelor clădirii, reducerea costurilor de construcție, reducerea timpilor de execuție sau găsirea de modalități de reducere a costurilor de întreținere. Perfomanța sistemelor este certificată prin prezența agrementelor tehnice.

Inovatie

Siniat - Innovation

Inovatie

La Siniat, putem beneficia de descoperirile din centrele de cercetare și dezvoltare ale Etex din întreaga lume. A face parte din Etex ne asigură că putem oferi întotdeauna clienților noștri cele mai inovatoare soluții. De asemenea, colaboram cu diverse instituții de cercetare pentru a-ți oferi soluții sigure care să îndeplinească cerințele legale de construcție din toate țările.

Sustenabilitate

Siniat - Sustainability

Sustenabilitate

În calitate de producător de materiale de construcții, suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de societate, mediu și oamenii care lucrează cu noi și cu noi. Prin urmare, suntem foarte activi în domeniul social, încurajam comportamentul responsabil al angajaților și contractorilor noștri în activitatea lor zilnică și, astfel, orientăm cultura companiei noastre către un management conștient și durabil al resurselor.

Training

Siniat - Training

Training

Clienții Siniat au acces la cursuri de pregătire pentru a-i ajuta să profite de toate avantajele produselor și sistemelor noastre pe bază de gips carton și ipsos. Prin activităși practice și demonstrații fie pe șantier, fie la Școala Tehnică și Inovație Siniat, colegii noștri vor perfectționa abilitățile echipei tale.

Cine suntem?

Cine suntem?

Cine suntem?

Siniat face parte din Etex Building Performance, o divizie ce combină produsele și soluțiile a două companii de materiale de construcții ușoare - noi înșine și Promat. Facem parte din grupul global de companii Etex, care operează țn Europa, Africa, Orientul Apropiat și Mijlociu și America de Sud.

Comitetul executiv

Robert Boroszko

Robert Boroszko

Robert Boroszko

Director CEE

Andrei Popa

Andrei Popa

Andrei Popa

Director Comercial

Bogdan Tulbure

Bogdan Tulbure

Bogdan Tulbure

Director Marketing & Tehnic

Gheorghe Budrugeac

Gheorghe Budrugeac

Gheorghe Budrugeac

Director Proiecte Industriale

Andrei Leșan

Andrei Lesan

Andrei Leșan

Director Resurse Umane

Cristian Moldovan

Cristian Moldovan

Cristian Moldovan

Director Fabrica Aghireșu și Fabrica Turceni 

Date cheie

36

Tari

35

Fabrici

3300

Angajati

800m€

Cifra de afaceri anuala

99%

Aproape toate produsele noastre sunt reciclabile.

Despre Etex

Siniat - About Etex

Despre Etex

Producător și furnizor mondial de materiale și soluții de înaltă calitate pentru construcții, Etex își desfășoară activitatea în patru arii distincte: plăci pentru construcții, materiale pentru acoperișuri, plăci ceramice, sisteme de protecție pasivă la foc și izolare termică.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile