Specialist în costrucţii ușoare

Siniat produce gleturi, tencuieli și sisteme de gips-carton pentru pereți despărțitori, tavane, placări interioare și exterioare. Produsele noastre sunt folosite de micii meseriași, dar și de cei mai apreciați arhitecți și cele mai mari companii de construcții din țară.

Shaping the way people build and live

În calitate de partener pentru mii de proiecte de construcții din întreaga lume, realizăm cel mai bune tencuieli, gleturi și plăci din gips-carton care ajută casele, școlile, spitalele și locurile de munca să fie mai uscate, mai calde, mai liniștite și mai sigure decât au fost vreodată.

Inovație

Medii educaționale mai bune

Productivitate la locul de muncă

Reducere costuri

Furnizor de incredere

Siniat - Trusted supply partner

Furnizor de incredere

Avem o gamă largă de produse pentru o mare varietate de proiecte și bugete, oferind livrare rapidă pentru clienții noștri. Cele mai de succes companii din sectorul construcțiilor au încredere în produsele noastre, serviciul pentru clienți și cunoștințele noastre tehnice, pentru a le oferi afacerii lor un avantaj competitiv.

Consultanta tehnica

Siniat - Technical expertise

Consultanta tehnica

Echipa tehnică îți stă la dispoziție pentru a te ajuta cu răspunsuri despre oricare dintre produsele și sistemele noastre. Pentru proiecte mari, oferim suport inițial de proiectare, urmat de asistență tehnică la fața locului. Pentru proiectele mici, site-ul nostru conține o multitudine de informații și videoclipuri practice, alături de asistență telefonică.

Sustenabilitate

Siniat - Sustainability

Sustenabilitate

În calitate de producător de materiale de construcții, suntem conștienți de responsabilitatea față de societate și mediu. Suntem activi în domeniul social, încurajam responsabilitatea angajaților și contractorilor și, astfel, orientăm cultura companiei noastre către un management conștient și durabil al resurselor.

Cine suntem?

Cine suntem?

Cine suntem?

Siniat face parte din Etex Building Performance, o divizie ce combină produsele și soluțiile a două companii de materiale de construcții ușoare - noi înșine și Promat. Facem parte din grupul global de companii Etex, care operează în Europa, Africa, Orientul Apropiat și Mijlociu și America de Sud.

Comitetul executiv

Robert Boroszko

Robert Boroszko

Robert Boroszko

Director CEE

Andrei Popa

Andrei Popa

Andrei Popa

Director General SEE

Bogdan Tulbure

Bogdan Tulbure - Director Marketing & Tehnic

Bogdan Tulbure

Director Marketing & Tehnic

Andrei Leșan

Andrei Lesan

Andrei Leșan

Director Resurse Umane

Cristian Moldovan

Cristian Moldovan

Cristian Moldovan

Director Fabrica Aghireșu și Fabrica Turceni 

Date cheie

36

Ţări

35

Fabrici

3300

Angajati

800m€

Cifra de afaceri anuala

99%

Aproape toate produsele noastre sunt reciclabile.

Despre Etex

Siniat - About Etex

Despre Etex

Producător și furnizor mondial de materiale și soluții de înaltă calitate pentru construcții, Etex își desfășoară activitatea în patru arii distincte: plăci pentru construcții, materiale pentru acoperișuri, plăci ceramice, sisteme de protecție pasivă la foc și izolare termică.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile