Tip construcţie:

Tip construcţie:

Tip construcţie:

Clădiri industriale

Compartimentarea și crearea de spații de producție sau birouri presupun o serie de cerințe de performanță care trebuie luate în considerare . Pentru clădirile industriale, adesea caracterizate prin înălțimea mare a pereților, oferim o gama de soluții specifice. Nivelul ridicat de performanță al acestor sisteme pe baza de gips carton le recomandă ca alternativă tehnico- economică la zidăria tradițională și permite asigurarea unui mediu de lucru mai puțin zgomotos, cu rezistență sporită la impact și umezeală .

SUPPORTING YOUR PROJECT

For larger projects, we add value before, during and after the construction phase. Working with the project team, we can support the initial tender, finding ways to improve aesthetics or building performance, cut construction costs, reduce build times or suggest ways to lower on-going maintenance costs. Find out our recent projects below.

SUPPORTING YOUR PROJECT

Suport tehnic dedicat

 

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Ai o intrebare urgenta? Echipa noastra de experti tehnici este aici pentru tine. Iti sta la dispozitie in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00 si 18:00.

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Pe langa suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentatie tehnica actualizata si organizata.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile