Tip construcţie:

Tip construcţie:

Tip construcţie:

Clădiri industriale

Compartimentarea și crearea de spații de producție sau birouri presupun o serie de cerințe de performanță care trebuie luate în considerare . Pentru clădirile industriale, adesea caracterizate prin înălțimea mare a pereților, oferim o gama de soluții specifice. Nivelul ridicat de performanță al acestor sisteme pe baza de gips carton le recomandă ca alternativă tehnico- economică la zidăria tradițională și permite asigurarea unui mediu de lucru mai puțin zgomotos, cu rezistență sporită la impact și umezeală .

În sprijinul poiectului tău

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre:

În sprijinul poiectului tău

Suport tehnic dedicat

 

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Asistenţă tehnică

Ai o intrebare urgentă? Echipa noastră de experţi tehnici este aici pentru tine. Îţi stă la dispoziţie in fiecare zi lucrătoare, între orele 9:00 si 18:00.

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Documentaţie tehnică

Pe lângă suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentaţie tehnică clară, actualizată și organizată.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile