Rezidential

Rezidential

Rezidential

Gips carton, tencuieli si gleturi pentru DORMITOR

Nimic nu e mai important decat un somn linistit, in conditii de siguranta. De aceea, am creat o placa din gips carton care nu asigura doar o suprafata perfect neteda, ci mai ales o foarte buna izolare fonica, un grad sporit de rezistenta la foc si o rezistenta mecanica ce face ca placile sa poata sustine o greutate de 65 kg fara sa cedeze.
 
Afla mai jos detalii despre gama noastra de solutii.

Pentru dormitorul tau

Placa fips pentru izolare fonica

Pentru dormitorul tau

Nida Acustic

NIDA Acustic este o placă din gips-carton compusă dintr-un miez de gips cu o densitate foarte mare, ranforsat cu fibre de sticlă, care conferă o coeziune îmbunătăţită la temperatură ridicată, ale cărei suprafeţe și margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Faţa superioară este de culoare albastră.

NIDA Acustic este destinată în principal realizării sistemelor de compartimentare cu înalte performanţe acustice şi este recomandată pentru:

  • poate fi utilizată la pereţi, plafoane, placări ale pereţilor existenţi în domeniul rezidenţial: este ideală pentru crearea unor spaţii liniştite şi sănătoase de locuit
  • în domeniul comercial: este ideală pentru construcţii unde liniştea sau izolarea reprezintă un strict necesar: spitale, hoteluri, birouri, săli de cinema, etc.
  • în cazul renovărilor este ideală pentru îmbunătăţirea performanţei acustice a unor pereţi existenţi.

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Pentru proiectele mai mari, te ajutăm înainte, în timpul și după faza de construcție. Lucrând cu echipa de proiect, putem sprijini oferta inițială, găsim modalități de îmbunătățire a esteticii sau a performanței clădirii, reducem costurile de construcție, reducem timpii de construcție sau îți putem sugera modalități de reducere a costurilor de întreținere.
Vezi mai jos câteva dintre proiectele noastre:

ÎN SPRIJINUL POIECTULUI TĂU

Suport tehnic dedicat

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Ai o intrebare urgenta? Echipa noastra de experti tehnici este aici pentru tine. Iti sta la dispozitie in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00 si 18:00.

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Documentatie tehnica

Pe langa suport dedicat, orice proiect de succes va avea nevoie de documentatie tehnica actualizata si organizata.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile