Mergi la:

Gips-carton, tencuieli si gleturi PENTRU UN MEDIU MAI CuraT

La Siniat, ne-am angajat sa respectam principiile dezvoltarii sustenabile in cadrul intregii companii, in procesul de aprovizionare si productie, urmarind un impact cat mai mic posibil asupra mediului si mentinerea celor mai inalte standarde de sanatate si siguranta.

Viziunea noastra se regaseste in dezvoltarea de solutii inovatoare si sustenabile care sa influenteze modul in care oamenii construiesc.

Fabricile noastre

Fabrica de gips-carton de la Turceni

Str. Siniat Nr. 1,
Turceni, jud Gorj

North image
Fabrica de tencuieli si gleturi Aghiresu

Str. Fabricii Nr. 281,
Loc. Aghiresu-Fabrici, Jud.Cluj

South image

ECONOMISIREA RESURSELOR de gips si nu numai

Avem ca scop reducerea la minim a impactului asupra mediului prin optimizarea tuturor proceselor: folosirea de ipsos pur obtinut din desulfurarea gazelor, folosirea eficienta a energiei, utilizarea energiei provenite din surse regenerabile, limitarea consumului de resurse naturale si folosirea materialelor alternative, reducerea cantitatii de deseuri ce ajunge la groapa de gunoi, reducerea consumului de apa, minimizarea emisiilor generate de fabricile noastre si o pondere cat mai mare acordata reciclarii.

DEZVOLTAREA DE CONSTRUCTII SUSTENABILE

Avem convingerea ca utilizarea solutiilor de constructii pe baza de gips carton are un impact pozitiv asupra resurselor naturale si contribuie la tranzitia societatii catre o economie ecologica. Produsele din gips carton au costuri mai mici si asigura un timp de lucru redus, sunt sigure, eficiente din punct de vedere energetic, usor de folosit si complet reciclabile.

Gaseste un distribuitor Siniat