Cladirea Lexicon

Fapte și provocări cheie

Descriere
Complexul Lexicon cuprinde 307 apartamente – 200 disponibile pentru vanzare si 107 cu destinatia de locuinte sociale.
Tip cladire
Multi-rezidential
Valoare proiect
£160m
Client
Mount Anvil and Affinity Sutton
Contractant
Mount Anvil
Subcontractant
PIB Contractors
Locaţie
London, EC1, UK
Ţară
UK
Despre realizarea lucrării
„Sistemul complicat de fațadă era din punct de vedere tehnic foarte solicitant - aveam nevoie de detalii personalizate pentru pereții despărțitori care îndeplineau și criteriile de performanță cerute.”
Autor
Keith Ward, Projects Manager Mount Anvil
Despre importanța si impactul lucrării
Islington este una dintre cele mai de dorite zone ale Londrei, totuși Bunhill Ward este unul dintre cele mai defavorizate cartiere. Lexicon a oferit oportunități de angajare contractanților. În plus față de locuințele private puse la dispoziție, o treime din unitățile disponibile sunt alocate locuințelor sociale prin Affinity Sutton. Lexicon contribuie nu numai la obiectivul anual de construire 42.000 de case pe an, dar asigură faptul că centrul Londrei rămâne diversificat social.

Descrierea proiectului

Situata intr-o zona excelenta, la granita dintre Angel, Shoreditch, Clerkenwell si Farringdon, constructia va reprezenta o parte importanta din City Road Basin Masterplan. Creat ca un joint venture intre dezvoltatorul imobiliar Mount Anvil si asociatia de locuinte Affinity Sutton, complexul Lexicon cuprinde 307 apartamente – 200 disponibile pentru vanzare si 107 cu destinatia de locuinte sociale. Turnul de 36 de etaje, ce va fi cea mai inalta cladire din Islington, va oferi apartamente cu unul, doua si trei dormitoare. In plus, proiectul include o suprafata de 785 m2 destinata diverselor spatii comerciale, 52 de locuri de parcare, precum si spa, piscina si sala de sport rezervate locatarilor. Firma de constructii PIB Contractors a ales Siniat ca furnizor cheie pentru sistemele si placile din gips carton, pentru a beneficia de un pachet complet cu toate detaliile proiectului care sa raspunda provocarilor unice ale unei cladiri cu un asemenea regim de inaltime.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile