Hero banner image
nou:

Nida EXPERT⁺

Plăci de gips-carton pentru profesioniști și proiecte variate

Promo:

Primeşti GRATUIT 1 spatulă de inox la achiziţia a cel puţin 3 găleţi/saci din gleturile gata preparate Finntex, nida Effect și nida Excellence, indiferent de combinaţie.

Vecini zgomotoși?

Vezi cum te poate ajuta Nida Acustic

Calculator gips-carton

Calculează necesarul de plăci, profile și accesorii pentru proiectul tău

Gips carton, fibrociment, gleturi, tencuieli, profile metalice și accesorii

Da, producem gips carton, glet și tencuiala de calitate. Dar îţi oferim și tot suportul tehnic necesar utilizării lor. Construiești ușor și sigur sisteme cu agrement: pereţi despărţitori din gips carton rezistenţi la foc, tavane (plafoane), placări etc. Deci, să începem să construim!

Produse și sisteme

Produse și sisteme

Produse și sisteme

Dezvoltăm produse și sisteme care te ajută să obții o clădire mai calduroasa, mai uscată, mai liniștită și mai sigură. Gama noastră de plăci și sisteme se combină pentru a crea soluții adaptate, de înaltă performanță, pentru orice tip de construcție.

Studii de caz

Studii de caz

Studii de caz

De la concepție până la finalizare, află cum ajutăm arhitecții, inginerii și montatorii să răspundă celor mai provocatoarecerințe și celor mai mari proiecte de construcții.

Documentaţie

Documentetatie tehnica materiale de constructii

Documentaţie

Documentația noastră îți va oferi toate fișele tehnice, declarațile de performanța, ghidurile de montaj și alte informații utile pentru a te sprijini pe parcursul tuturor etapelor proiectului tău.

Produsele noastre

Producem gips carton, glet și tencuiala de calitate. Dar îți oferim și tot suportul tehnic necesar utilizării lor. Construiești ușor și sigur sisteme cu agrement: pereți despărțitori din gips carton rezistenți la foc, tavane (plafoane), placări etc. Deci, să începem să construim!

Din articolele noastre:

Ghid iluminat interior

Lumini și umbre - Ghid iluminat interior

Iluminatul este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui interior, deoarece influenţează în mod decisiv atmosfera interioară... - iluminat ambiental, iluminat dirijat, iluminat de accent
Aplicarea tencuielii la interior

Aplicarea tencuielii la interior

Pasii corecti de aplicare a tencuielii nu sunt grei dar trebuie respectati. Obtine pereti perfect tencuiti cat ai zice... ADERA Strato.
De ce avem nevoie de plafoane din gips-carton?

De ce avem nevoie de plafoane din gips-carton?

In prezent, produsul cel mai des utilizat la nivel mondial in constructia si reconstructia plafoanelor il reprezinta placile din gips-carton. Chiar daca au fost introduse pe piata, in forma lor actuala, inca din anii ’40, placile din gips-carton s-au mentinut de-a lungul timpului drept cea mai populara alegere a constructorilor pentru plafoane.

Din articolele noastre:

Specialiști în construcţii ușoare

Siniat este unul dintre cei mai mari producători de materiale de interior și exterior din gips-carton. Ca parte a grupului industrial Etex, cu un portofoliu de peste 60 de mărci în întreaga lume, avem cunoștințe vaste despre industria construcțiilor. Aceste cunoștințe ne permit să oferim asistență partenerilor noștri și să inovăm în permanență construcțiile.

Descoperă mai multe

Află ultimele noutăţi de la Siniat

Home Newsletter Signup Thumbnail

Află ultimele noutăţi de la Siniat

Nu rata sfaturile și noutăţile de la Siniat. Abonează-te  la newsletter-ul Siniat pentru a primi în mod regulat informații și suport tehnic pentru proiectele tale.

Background partea stângă

Găsește un distribuitor Siniat

Găsește un distribuitor Siniat

Găsește un distribuitor Siniat

Găsiți un comerciant în apropiere

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente

Partener de încredere

Construcţii sustenabile