Produse și sisteme

Produse și sisteme

Dezvoltăm produse și sisteme care te ajută să obții o clădire mai calduroasa, mai uscată, mai liniștită și mai sigură. Gama noastră de plăci și sisteme se combină pentru a crea soluții adaptate, de înaltă performanță, pentru orice tip de construcție.

Studii de caz

Studii de caz

De la concepție până la finalizare, află cum ajutăm arhitecții, inginerii și montatorii să răspundă celor mai provocatoarecerințe și celor mai mari proiecte de construcții.

Documentaţie

Documentaţie

Documentația noastră îți va oferi toate fișele tehnice, declarațile de performanța, ghidurile de montaj și alte informații utile pentru a te sprijini pe parcursul tuturor etapelor proiectului tău.

GĂSEȘTE CU 3 CLICURI SOLUŢIA SINIAT PENTRU PROIECTUL TĂU:

Photo of panel
Sisteme
1. Selecteaza un tip de sistem
Caracteristici
2. Selectează una sau mai multe performanţe

Produsele noastre

Producem gips carton, glet și tencuiala de calitate. Dar îți oferim și tot suportul tehnic necesar utilizării lor. Construiești ușor și sigur sisteme cu agrement: pereți despărțitori din gips carton rezistenți la foc, tavane (plafoane), placări etc. Deci, să începem să construim!

Din articolele noastre:

Rafturi incastrate din placi de gips-carton. De ce nu?

Rafturile sunt elemente indispensabile in orice locuinta, in special in living-uri, bai sau dormitoarele copiilor. Utilizand rafturi, putem folosi un spatiu intr-un mod inteligent, pentru a umple peretii goi din orice tip de camera.

De ce avem nevoie de plafoane din gips-carton?

In prezent, produsul cel mai des utilizat la nivel mondial in constructia si reconstructia plafoanelor il reprezinta placile din gips-carton. Chiar daca au fost introduse pe piata, in forma lor actuala, inca din anii ’40, placile din gips-carton s-au mentinut de-a lungul timpului drept cea mai populara alegere a constructorilor pentru plafoane.

Spune adio umiditatii din pereti

Piscinele, saunele, bucatariile sau baile sunt incaperi cu conditii specifice, fiind expuse stropilor de apa sau contactului direct cu apa. Gama variata de produse Siniat: placi, gleturi, profile si accesorii permite adaptarea optima a fiecarui sistem Siniat la conditiile de umiditate ridicata.

Din articolele noastre:

SpecialIști in construcţii ușoare

Siniat este unul dintre cei mai mari producători de materiale de interior și exterior din gips-carton. Ca parte a grupului industrial Etex, cu un portofoliu de peste 60 de mărci în întreaga lume, avem cunoștințe vaste despre industria construcțiilor. Aceste cunoștințe ne permit să oferim asistență partenerilor noștri și să inovăm în permanență construcțiile.

Descoperă mai multe

Afla ultimele noutati de la Siniat

Home Newsletter Signup Thumbnail

Afla ultimele noutati de la Siniat

Nu rata sfaturile și noutațile de la SIniat. Abonează-te  la newsletter-ul Siniat pentru a primi în mod regulat informații și suport tehnic pentru proiectele tale.

Background partea stângă

Gaseste un distribuitor Siniat

Gaseste un distribuitor Siniat

Găsiți un comerciant în apropiere

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile